27. 4. 2011

Ufo-Zorro (nebo tak nějak)

To si takhle navečer sedíte v pohodlí u krbu, popíjíte svůj earl gray, přikusujete kukuřičný suchar a najednou přijde zpráva, po které si připadáte, jako byste žili mimo realitu. Už sama představa dalšího Zorra je směšná - proboha proč? Vždyť to tu už bylo tolikrát!? No... dobře, je to výdělečná značka. A co takhle Zorro v budoucnosti? Uznávám, to tu ještě nebylo.


Tento blbý film s blbým jménem Zorro Reborn se bude odehrávat v postapokalyptické budoucnosti, což je příhodné, protože příchod takového filmu by se dal ve Zjevení svatého Jana vystopovat jako jedna z předzvěstí konce světa.
Režie se ujme člověk jménem Rpin Suwannath (nesmějte se mu - on za to jméno nemůže), zodpovědný za speciální efekty k X-Men, Letopisům Narnie nebo Superman se vrací. Neumím si dost dobře představit, že by to mohlo fungovat jako vážný film, stejně jako je nepravděpodobné, že by se jednalo o záměrné béčko. Děj se každopádně bude odehrávat v Mexiku, jak se u Zorra dá tolerovat, (alespoň že ne na Saturnu) a padla už srovnávání se Sergio Leonem, Coeny a Šíleným Maxem. A víte vy co? Mně už je to všechno jedno!

A teď jen doufejme, že tuhle (pravděpodobně znějící) zprávu někdo rychle vyvrátí.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!