1. 4. 2011

Cage a Shyamalan v ultimátní sci-fi komedii (apríl)

M. Night Shyamalan zažívá strmý kariérní pád. Zřejmě proto, že doposud naprosto nebyl schopen sebereflexe, své chyby neuznával a všude dál sršel sebejistotou režiséra Šestého smyslu a Vyvoleného. Po Posledním vládci větru ale nastal obrat. Night uznává, že je načase změnit specializaci a pustí se do komedie. A prsty v tom bude mít i Nicolas Cage, jenž ztvární hlavní roli a zároveň bude produkovat.


Shyamalan samozřejmě nesklouzne k nějakému stupidnímu humoru, slibuje chytrou a inteligentní zábavu. Nebojí se přirovnat své dílo k "něčemu mezi Inception, Sucker Punchem a Žhavými výstřely".
O čem, že to má být? Plastický chirurg v podání Nica Cage po úrazu hlavy, díky kterému je schopen cestovat skrze dimenze, objeví stroj času. Nabízí se tak nejen možnost navštěvovat minulost a budoucnost, ale zároveň jejich alternativní varianty. Můžeme se tak například těšit na budoucnost světa, ve kterém válku vyhráli nacisté.
Můžeme samozřejmě očekávat i ženskou hvězdu, o kterou bude hrdina usilovat. Tu si střihnou Meryl Streep, Nicole Kidman a pomocí pokročilé počítačové technologie ožije Audrey Hepburn. Všechny tři divy budou mít zřejmě jedno vědomí, které se bude přesouvat společně s hrdinou.
Příběh z pera samotného Nighta slibuje krom chytré zápletky i spoustu humorných situací, stejně tak ale několik vypjatých momentů. Humor má mít ale rozhodně přednost. Prý se má jako vnitřní vtip dokonce Cage pustit do stejného dialogu s květinou, který proslavil snímek Stalo se. Tentokrát má ale květina odpovídat (namluví ji sám Night).
Cage snímek zaopatřil rozpočtem 100 milionů dolarů, což by úspornému režisérovi typu Shyamalan mohlo stačit. Sám se na natáčení velmi těší. Četl už scénář a byl okamžitě "omráčen". Přípravy vrcholí a pokud vše vyjde podle plánu, můžeme se na snímek těšit na léto 2013.

JISTĚ NEBYLO TĚŽKÉ ROZŠIFROVAT, ŽE JDE O APRÍLOVÝ ŽERT. PSÁT APRÍLOVÉ ČLÁNKY JE MALIČKO VYČPĚLÉ, ANO, ALE JÁ SE ROZHODL TRADICI WEBU ZACHOVAT, I KDYŽ SPÍŠE OTEVŘENÝM POKUSEM O VTIP, NEŽ SNAHOU O UVĚŘITELNOU KACHNU.
ALE ŘEKNĚTE - NEZAŠLI BYSTE NA TAKOVÝ FILM?

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!