22. 3. 2011

Fighter 2 - Není to vtip!

Historie blbých nápadů sahá až do pravěku, její přepisování ale hollywoodským filmařům nedělá problémy ani po tisíciletích vývoje lidstva. Když Mark Wahlberg coby producent vypustil svůj dlouho očekávaný film Fighter, všichni mu to nějak tak přáli už jen proto, že bylo okolo tohoto projektu tolik komplikací a tahanic.


Teď, když je hotovo a snímek se otřel dokonce o Oscary, šokuje Mark s plány natočit pokračování. A všichni ho, zdá se, berou vážně. Informace o jeho smělých plánech nejsou novinkou, jenže já osobně jim nevěnoval moc pozornosti. Fighter, ačkoli popisuje jen část života sledovaného objektu, není snímek, jenž snese pokračování.
S tím ale Mark nesouhlasí, vydal se do posilovny s tím, že se bude nadále udržovat ve formě, kdyby náhodou. Podstatná část obsazení a David O. Russell zřejmě nadšeně přikyvují. Argumentují, že nejzajímavější část Wardovy kariéry, trilogie soubojů proti někomu jménem Arturo Gatti, se do "jedničky" nevešla. Russel sám dokonce říká něco o tom, že by si napsal i scénář.
Nevím, jestli jsem jediný, komu to přijde... řekněme podivné... ale pokud tento film vznikne, což je dost dobře možné, nebudu už se divit nikdy ničemu.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!