15. 3. 2011

Tom Hanks jako rukojmí

Sully Sullenberger, pilot, je velký americký hrdina. Bohužel se mi skutečně nechce googlovat informace o jeho hrdinských skutcích, ale zřejmě se účastnil nějakého únosu somálskými piráty, kdy sám sebe vyměnil z jednoho z rukojmích. A protože jste na filmovém webu, správně již tušíte, že o tomto hrdinovi vznikne film. A podle nadpisu možná tušíte i proč se na ten film budete tak těšit.


Hlavní roli by v něm totiž mohl zahrát Tom Hanks, který se stal v posledních letech spíše šedou eminencí, jež coby producent rozhazuje miliony kvůli jiným.
Zřejmě i tom sám musí uznat, že potřebujeme nějaký ten důkaz, že nepozapomněl hrát. Že jde stále o týpka, co utáhl celý film sám jen s fotbalovým míčem s tváří.
Server Deadline tvrdí, že podle knihy A Captain's Duty vznikne za producentské podpory z The Social Network Scotta Rudina, Michaela De Luca, Dana Brunettiho a Kevina Spaceyho snímek hodný srovnání s velkými klasikami o přežití.
Nutno podotknout, že poslední herecká aktivita Toma Hankse ve větší míře se týká Howardových adaptací Brownových knih, jež byly přijaty diváky spíše rozpačitě, kritiky pak velmi, velmi ale opravdu velmi víc rozpačitěji (Šifra mistra Leonarda RT 25% - IMBd 6,4/10, Andělé a démoni RT 36% - IMDb 6,7/10). Hanks tedy má co napravovat. Obzvláště, pokud si chce sáhnout na nějaké to ocenění. A to on jistě chce.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!