8. 3. 2011

Kostka i Lara Croft dostanou novou šanci

Že se vám nepovedl film, nebo celá série? Hoďte to za hlavu a začněte znovu! V Hollywoodu to takhle funguje. Spider-Man ukázal, že fanoušci odpouští rychle, protože když byl zrušen Spider-Man 4, vypadalo to, že proběhne nějaká zámořská defenestrace. Dnes už se na reboot pavoučího muže všichni těší, jako by měl být Spideyho filmovou premiérou. Je jasné, že jiní budou následovat.


Westův Tomb Raider nebyl propadák z žádného hlediska, stejně jako nebyl úspěšný a oblíbený. Jakýkoli náznak úspěchu byl sice zásluhou spíš Angeliny Jolie, ale to nevadí. Spousta diváků ho přesto nesnáší a představa, že by se v sérii pokračovalo i třetím dílem, je nesmyslná. Navíc Angelina Jolie coby profesionální matka pěti set černoušků už na pobíhání v šortkách a velmi těsném tílku nemá ani pomyšlení. Producenti Graham King a Tim Headington tedy dosavadní dva díly zametou pod stůl a plánují začít od znova. Prý už na rok 2013. Jestli se to opravdu stane, kolik se do toho vrazí a jestli se to povede, to už je ale věc budoucnosti.

Hororová série Kostka měla po jedničce velmi slušně nakročeno k zavedení nové značky kultovních rozměrů. Bohužel už hyperpřekombinovaná Kostka 2: Hyperkrychle to víceméně pohřbila. Kanadští tvůrci to doklepali ještě k prequelu, ale už nebylo co zachraňovat. Po letech se ale vrací s nějakým dalším dílem. Tady je jedno, půjde-li o reboot či pokračování, protože v případě Kostky, jejíž příběhy nenavazují, to vyjde na stejno. Studio Lionsgate plánuje Kostku ve 3D (s tím, že nebudeme nadávat, protože ke Kostce se třetí rozměr hodí), ovšem dějově je prý stále nejasno.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!