14. 2. 2011

Spider-Man vystrkuje růžky. Má i nový název

Oficiálně zřejmě přichází doba blbých názvů, protože krom přeplácaného The Dark Knight Rises, nicneříkajícího Transformers: Dark Of The Moon, mimoňského Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides a zcela přediakritizovaného (nevím, to slovo asi neexistuje, ale proč ne) Mission: Impossible - Ghost Protocol přichází i až-moc-retro The Amazing Spider-Man. Očekávaný reboot rozjeté série se konečně poodhaluje na další oficiální fotografii a prozrazuje název.


Z fotky Andrew Garfielda v obleku navíc vydedukujeme i u mě velmi příjemnou novinu, že Webb půjde vlastní cestou a neudělá z Petera Parkera pavouka doslova, ale nechá ho dopomoct si umělými pavučinami vystřelovanými "takovým tím udělátkem" na zápěstí, jak tomu bylo v komiksu.
Na videu přímo z natáčení, které uniklo před časem, můžeme vidět, že se točí hodně kaskadérsky a přímo (docela dlouhý záběr najednou, ne?), což potěší odpůrce digitální loutky z Raimiho trilogie (i když se jí jistě nezbavíme úplně). Už tomu začínáte věřit? Můžeme jen doufat, že se v Sony poučili z chyb, které ležely především na jejich bedrech a dají nám pořádnou komiksárnu.

Nový kostým na starší fotce. Vypadá lépe než ten starý?

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!