31. 1. 2011

Bardemova hvězda stoupá. Bude z něj nový Bondův padouch? UPDATE

Javier Bardem. První španělský herec, jenž si vybojoval Oscara. V tuto chvíli září v temném dramatu Biutiful, za nějž si připsal další nominaci na nejprestižnější filmové ocenění. A vzestup charismatického Španěla bude pokračovat. Možná to dotáhne i na nového záporáka z 007. Záleží jen na něm samotném.


Javieru byla nedávno nabídnuta hlavní role v očekávané Dark Tower Rona Howarda, což bylo bráno jako velká pocta. V tuto chvíli ale koluje i zpráva, že mu producenti oficiálně nabídli roli záporáka v Bondovi. Jamesi Bondovi.
Do role Jamese Bonda samotného můžeme nadále počítat s Danielem Craigem, jenž stále leží mnoha lidem v žaludku. Některým vadí barva jeho vlasů, jiným fámy o tom, že se z agenta 007 snaží udělat homosexuála (a vážně po mně nechtějte, abych ověřoval fakta). O jeho přeobsazení se šušká už nějakou dobu, ale pořád to vypadá, že si roli udrží minimálně ještě jednou.
V tuto chvíli má tedy (pravděpodobně) možnost doplnit ho Bardem, pokud dá Mendesovi přednost před Howardem (nebo nějaký jiným filmem). Další údajnou oslovenou do některé z rolí je Rachel Weisz.

UPDATE 17:30: Původně se zde nacházela špatně znějící zpráva, jež vycházela ze zkomolené verze novinky. Všem, kteří si ji už přečetli, se omlouvám.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!