27. 1. 2011

Ridley začíná obsazovat a utíká před Pixarem

O zrušení prequelu Vetřelce a jeho nahrazením novým sci-fi Prometheus již víme. Ridley Scott skutečně překvapil, většinu svých zřejmě mile. Důležité přeci je, že už se konečně vrátí ke sci-fi. K žánru, který nikdy neměl opouštět. Přestože žádný jeho nesci-fi film není vyloženě "strašný", přeci jen to není Ridley, jaký by být mohl.


Asi se to nám, běžný diváků, nezdá, ale je stále velmi důležité, aby Scottův nový film vydělal. Ridley totiž není poslední dobou zrovna dvakrát výdělečný (v tom má dle statistik paradoxně stále navrch jeho bratr). Proto je pro něj Prometheus tak trochu "věc cti", kterou by neměl podcenit. Film měl jít do kin 9. března. 2012 , což je stejný týden, kdy má premiéru John Carter of Mars, první pixarovka s živými herci. Což, jak název napovídá, je také sci-fi. Stanuly by tak proti sobě dvě silná jména - z nichž to pixaru je ale přeci jen větší zárukou kvality a hlavně oslovuje širší skupinu diváků. A protože studio nechce spáchat očividnou finanční sebevraždu, posunulo Promethea na 8. června 2012. Je tedy vidět, že berou foxové Scottův film vážně a opravdu od něj lecco očekávají. Snad nezklame.
Scott mimochodem do jedné z hlavních rolí obsadí Michaela Fassbendera, který tak s Noomi Rapace bude tvořit tahouna filmu.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!