19. 1. 2011

Batman 3 - Catwoman má tvář, Hardy roli

Christopher Nolan moc dobře ví, že když bude The Dark Knight Rises (pořád nechápu ten přepálený název!) jiný než dokonalý, lidé ho sežerou zaživa. Temný rytíř se skutečně povedl, což říkám jako člověk, co jím není nadšený, ale uznat to musí. Takže jeho pokračování a poslední díl Nolanovy trilogie musí být EPIC! a bez chyby. A on to má jistě v plánu. Nově oznámené obsazení tomu odpovídá.


Již zmiňovaná kočičí žena se jako záporačka skutečně koná. To je jistě pro mnoho z nás příjemná zpráva, protože Pfeifferové Catwoman zaryla své drápky hluboko. Od Nolana samozřejmě očekávejme nový příběh okolo ní (ten Burtonův nemá s komiksem nic společného). A kdo ji ztvární? Aktuálně velmi zářící Anne Hathaway. Dobrá volba? To asi nepotřebuje můj komentář...
Tom Hardy, o jehož obsazení víme dlouho, nicméně naopak neznáme jeho úlohu, už má také jasno. Nakonec ztvární Banea. I on už se ve filmových Batmanech objevil - jako silně ořezaný charakter nemluvného drtiče na tlačítko v hrůzostrašném Batmanu a Robinovi. On musí naopak pověst vydobýt. Neumím si představit, že by to byl pro Nolana větší problém, než jít do boje proti Jacku Nicholsonovi a vyváznout se ctí.
Takže dva záporáky i jejich představitele známe. Zbývá ještě najít novou Batmangirl (prý Talia al Ghul) a můžeme se soustředit na střípky příběhu.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!