11. 1. 2011

007 žije! Má i datum premiéry

Když byl třiadvacátý Bond oficiálně zrušen, bylo to nečekané (i když logické) vyústění krize MGM. To se rozhodlo dát všechno do Hobita, kterého spolu s Warnery produkuje. Teď už je ale MGM z problémů venku a může se tak vrátit ke svojí vlajkové sérii. Bond tedy zase žije! A těšit se na něj můžeme na 9. listopadu 2012.


Sam Mendes naštěstí už před časem řekl, že si na Bonda počká. Trpělivost se mu tedy vyplatila a on se může pomalu chystat na natáčení. Bondem se opět stane Daniel Craig, jinak ale o příběhu vůbec nic nevíme. Jen, že autory scénáře jsou Neal Purvis, Robert Wade a John Logan.
Snímek ještě nemá ani jméno, proto je zatím označován jako Bond 23.
Otázkou tedy zůstává, kolik se do něj nacpe peněz. Casino Royal spolklo 150 milionů na Quantum of Solace dokonce 200. Vyplatí se Bond? Oba filmy vydělaly téměř 600 milionů dolarů, což do plusových hodnot ukazuje (v obou případech ale Bonda zachránily světové tržby), nicméně kolik vydělal například za product placementu, ze kterého žil agent 007 vždy, to se asi nedozvíme. Velmi pravděpodobně se tedy MGM, které se čerstvě vyhrabalo z krize, povolávačka pro Jamese Bonda odvděčí. Snad i nám, divákům.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!