5. 12. 2010

Dreamworks a jejich nová manufaktura

Úspěšné animáky mají vždy pokračování. Je to jen logické a vlastně i naprosto v pořádku - všichni jsou spokojeni. Diváci se setkají se svými oblíbenci na plátně a producenti s těmi svými - malými papírovými. A proto nadávat na ždímání peněz je zcela zbytečné. Vše by ale mělo mít svou hranici a tu svou zřejmě studie Dreamworks není schopno vidět. Jak jinak lze vysvětlit jejich (doslova) šílené plány se svými slavnými animáky?


Že Kung fu panda, Jak vycvičit draka a Madagaskar budou mít dvojky (v případě Madagaskaru trojku) není žádné tajemství už nějakou dobu. U toho ale nezůstane. A to ani zdaleka. Madadaskar by měl zvládnout i čtyřku, u Jak vycvičit draka se ještě neví, ale jistě můžeme očekávat minimálně ještě dva díly... a ta opravdová bomba přichází s Kung fu pandou. Dremworks totiž plánuje ještě 5 (pět!) pokračování.
Podle Jeffreyho Katzenberga, ředitele animátorského studia, je už prý vše připraveno a promyšleno. Nápadů je prý kopa a nemusíme se bát stereotypu. Věříme mu to? Určitě ne! Je pro Dreamworks vážně tak těžké přijít s něčím originálním? Vždyť právě Kung fu panda a Jak vycvičit draka jsou asi nejlépe hodnocené nepixarovské CGI animáky posledních let - proč se tedy zase nevydat cestou tvorby nových filmů? Lidé to očividně umí ocenit. Nebo existuje někdo, komu udělá šest filmů o pandě radost?

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!