18. 11. 2010

Superman jako zamindrákovaný třicátník

Superman Zacka Snydera už je reálná věc, se kterou musíme počítat. Vizuální šílenec a král zpomalovaček, jenž měl poslední dobou docela smůlu, již brzy začne pod vedením Nolanovic klanu připravovat svou další (tentokrát už snad úspěšnou) komiksárnu. Můžeme očekávat silný nával hejna kachen a různých teorií pocházejících od komiksových nadšenců.


Tou hlavní zprávou samozřejmě bude, kdo Supermana ztvární. Zatím si však musíme vystačit s informací, že na typického mladíka, do kterého se Superman transformoval v posledních letech, můžeme zapomenout. Prakticky jisté je, že Kal Elovi potáhne na třicítku a bude řešit problémy dospělého (zamindrákovaného) muže. A Snyder oznámil, že s hledáním vhodného herce začne již velmi brzy. prozradil, že hledá někoho ve věku 28 - 32 let. Podle původních plánů měl být Superman ještě starší, ale to očividně u studia nemohlo projít.
Sama produkce se spustí v červnu, takže do oznámení jména zbývá ještě nějaký půlrok. Zatím se ven dostaly jména jako Ian Somerhalder a Joe Manganiello, ovšem nemůžeme očekávat, že jde o jakkoli reálné informace.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!