12. 11. 2010

Pořídí si Batman kočičku?

Je libo trochu Batmaních konspirací? Já vím, že ano, tak se do nich ponořme rovnou po hlavě. Víme, že další Batman se jmenuje The Dark Knight Rises, kdy má mít premiéru, že nebude ve 3D a že má být (snad celý) točen imax kamerami. To jsou všechno hezké věci, ovšem nás mnohem víc zajímá, proti komu bude Bruce Wayne bojovat a komu bude nosit květiny poté, co jeho milá (tak nekomiksově) zemřela při výbuchu. Obě odpovědi by mohli nabrat zcela nečekaný směr.


Server Deadline tvrdí, že Nolan se začal scházet s herečkami typu Rachel Weisz, Naomi Watts, Blake Lively, Natalie Portman, Anne Hathaway a Keira Knightley. A s takovými herečkami se nescházíte jen proto, aby vám ve vašem plánovaném filmu dělaly křoví. Údajně prý shání dvě ženy - jednu pro roli milenky, druhou padoucha. Nebo je to jinak a obě splynou v jedno?
Jak už možná tušíte, začalo se šuškat, že nejlukrativnějším padouchem poté, co byl Hádankář vyřazen, se stává Catwoman.
Té se Nolan doposud vyhýbal. (Může za to Halle Berry, nebo jeho známé vyhýbání se ženským charakterům, které narušil až Počátkem?) Že by se to mělo změnit? Catwoman v Batmanově vesmíru zaplňuje úlohu padoucha, spojence, pokušitelky i lásky. Dle toho, co se jí (scénáristovi) hodí. Nolan by s toho jistě "něco" vykřesal. No nezní to lákavě? Chtěli byste, aby zaplnila obě místa, nebo přibyla i regulérní hodná dívka? Nebo jí nechcete vůbec, už jen proto, že tak těsný kostýmek jako Michelle Pfeiffer na sebe žádná nenasouká?

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!