27. 10. 2010

Třetí Batman má jméno, ale nemá Hádankáře

A stejně jak jsou Hobit s Avatarem v popředí, schovává se třetí Batman kdesi v za zadní linii a vyčkává. Příjemný restart Batman začíná a hlavně superúspěšný, co do tržeb, to do ohlasů, Temný rytíř ale jistě nejsou zapomenuti. A přestože teď všichni okolo Nolana řeší Supermana, novinky o Třetím Batmanovi jistě také přijdou vhod.


Dvě Nolanem nejčerstvěji potvrzené informace jsou název filmu - The Dark Knight Rises, který chce jasně připomenout divákům, s pokračováním jakého filmu mají co dočinění, a fakt, že záporákem nebude Hádankář.

Zatímco první novinku můžeme prakticky přejít, protože ostatně na názvu tolik nesejde (i když to také lecco vypovídá, například, že zatímco za Batman začíná se Nolan nebál udělat čáru a vymyslet název nový, tady očividně odkazuje na díl minulý), ta druhá už se bez komentáře neobejde. Hádankář jako záporák se jevil čím dál pravděpodobněji a fanoušci za to byli rádi. Těžko říct, proč se Nolan takto rozhodl. Možná, že nechce pokračovat se záporákem tak podobným tomu minulému?

Nolan dál naznačil, že stále nepočítá se 3D (točit bude na stejné imax kamery jako minule) a v příběhu chce využít co nejvíc již existujících charakterů (i když samozřejmě přibudou i nové).

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!