27. 10. 2010

Hobit na Zélandu, Avatar 2 dřív, než jsme mysleli

Avatar a Hobit jsou v současné době asi nejpropíranější filmové projekty. Kdo bude hrát Bilba, kdy se vrátíme na Pandoru atd. jsou otázky, které teď na internetu padají nejčasěji. Na některé známe oficiální odpovědi, jiné jsou stále v oblasdi dohad. A novinky se objevují a obměňují prakticky denně. A teď přibyly další střípky novinek.


Hobit, i když už nějakou dobu oficiální, měl problémy s Novým Zélandem a tamními odbory. Peter Jackson proto vyhrožoval, že se s natáčením přesune do východní Evropy. A myslel to vážně. Dopadlo to ale přesně tak, jak se dalo očekávat. Zéland pochopil, že bez Pána prstenů by byl jen flekem na mapě, a prostřednictvím předsedy vlády se šel Warnerům omluvit a slíbit, že zlobit už nebude. Ostatně protesty Novozélanďanů proti odsunu Hobita a varující ekonomové mu nedali jinou možnost. Hobita na Zélandu tedy můžeme brát jako uzavřenou věc.

James Cameron si doteď okolo Avatara 2 a 3 nechával otevřená vrátka a zdálo se pravděpodobné, že před ním natočí nějaký jiný film. (například Kleopatru a Jolie). Z toho nakonec sešlo a Cameron potvrdil, že právě modrý opus bude jeho hned dalším dílem. Od příštího roku začne psát scénář a druhý díl bychom měli očekávat v prosinci roku 2014. Třetí pak přesně o rok později.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!