19. 8. 2010

Hellboy III mrtev?

Guillermo del Toro a Hellboy. Tihle dva k sobě prostě patří. Toro se do komiksu o rudém ďáblovy zamiloval a natočil o něm už dva snímky. Ani jeden z nich sice nedopadl úplně podle našich (a asi ani jeho) představ, ale o obou se dá říct, že byly fajn. A hlavně na nich byla vidět snaha a zaujetí, která dnes u filmařů není zas takovou samozřejmostí.


Ještě nedávno se Toro dušoval, že slibovanou trilogii přese všechno dokončí, ale poslední dobou se zdá víc a víc jasné, že to nebude možné. Toro pracuje jako producent i jako režisér naplno a nový film se mu do programu nemusí vejít. Navíc ani jeden Hellboy nebyl zrovna výdělečný film, proto jen těžko bude shánět peníze, zvlášť, když v něm je tolik potenciálu (ovšem pro jiné projekty).
Další spor spočívá mezi Torem a autorem komiksu Mike Mignoliou. Je veřejným tajemstvím, že Hellboy měl na konci třetího dílu zemřít. To se ale jeho duchovnímu otci ani trochu nezamlouvá a s takovým projektem nechce mít mnoho společného.
A aby toho nebylo málo, Ron Perlman oslavil nedávno šedesátku a skotačení v těžkém make-upu již jistě začíná přesahovat jeho schopnosti.

Když se to vezme kolem a kolem, Hellboy má pod nohama naházeno už tolik klacků, že je jeho vznik značně nepravděpodobný. Je to škoda?

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!