17. 8. 2010

Na čem pracuje James Cameron?

James Cameron opět frčí. Je o něm slyšet všude a jako by jeho jméno muselo být spojeno s každý pořádným projektem. Jako by po dlouholeté pauze musel všechno dohnat. Krom přepisování žebříčků a zavádění nových standardů ve filmových technologiích, řešení olejové krize a připravování 3D Titanicu, má na seznamu ještě pár dalších věcí.


V první řadě je to Avatar 2... a 3. V hlavě už se prý rodí plán a dva díly budoucí trilogie by mohly vzniknout najednou. Bude to úspornější a na trojku bychom nemuseli čekat dalších pět let. Nedůvěřivci by měli vzpomenout na to, že před lety by nikdo nevěřil, že sequel sci-fi o vraždícím robotovi vyslaném z budoucnosti by mohl přinést něco nového. A ono ejhle...

Mimochodem, příští týden má v kinech premiéru Avatar prodloužený o osm minut, na jehož podobě prý James docela zapracoval.

Jinak se dal železný Jim nedávno slyšet, že s Guillermo del Torem řešil režii Hobita a byl to on, kdo mu doporučil odstoupit. Prý by nevěstilo nic dobrého, aby jedna loď měla dva kapitány. Toro sice asi ihned po audienci u krále nevzal mobil a nevytáčel MGM, ale Cameronovy narážky na Jacksonovu možnou dominanci mu jistě v hlavě začaly hlodat. Snad nebude Toro litovat, že za producenta - Jacksona vyměnil producenta - Camerona...

Potom také, jak jsme vás již informovali, přislíbil Cameron pár rad Marcu Webbovi při jeho práci na novém Spider-Manovi.


Inu... James Cameron se v tuhle chvíli rozhodně nenudí. A možná, že díky tomu ani my ne.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!