30. 7. 2010

Studia Gibsona odmítají, DiCaprio ruší smlouvu.

Kariéra Mela Gibsona působila ještě nedávno jako pohádka. Z hvězdy buddy-movie komedií na jednoho z nejlépe placených a nejvlivnějších herců a posléze režisérů snadno a rychle. Nyní je z něj vyvrhel, jež se na druhé půlce světa schovává před médii a brzy snad i zákonem. Je z něj troska, odmítaná studii. Jeho filmy jsou rušeny, herci ho opouští. Jak k tomu vlastně došlo?


Mel Gibson si vybudoval pověst sympaťáka. Poprvé ale naznačil něco mírně jiného opulentním Umučením Krista, kde si snad ani nejde nevšimnout jasného antisemitismu(ostatně nic jiného, krom právě antisemitismu a hory násilí v něm není). To jen potvrdil, když opilý policistce nadával do židovek a trousil sexistické poznámky. I když tato nahrávka Melovi pověst pošramotila, bylo ještě cesty zpět.
Mel za během let prodělal superdrahý rozvod, ale štěstí mu to nepřineslo. Jeho novopečená manželka uveřejnila další rozhovor mezi ní a Gibsonem, kde se sympaťák Mel přiznává k manželčině napadení, vymlácení několika jejích zubů a povalení na zem i s jejich dítětem v náručí. Výhrůžky plné sprostých slov, negrů a židáků, už jsou na veřejnost moc! Vyhrožování zabitím a donucením k sexu už vše jen zpečeťují.

Několik dní po zveřejnění inkriminujícího záznamu navíc zemřel Gibsonův agent, což je i za normálních okolností nepříjemné. Jenže kdo by se ho teď chtěl ujmout? Studia se od něj oficiálně distancují, Leonardo DiCaprio odstoupil od role v Melově plánovaném filmu (ze kterého zřejmě sejde úplně) a režisér sám prodal svůj dům a uprchl do Austrálie. Může se z tohohle ještě vyhrabat? A zaslouží si to?

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!