17. 7. 2010

Burton a Depp se v lednu pustí do nového filmu

Tim Burton má napilno. Aby odčinil Alenku, přislíbil, že přivede opět k životu Addamsovic rodinu a v lednu začíná točit hraný film Dark Shadows. Samozřejmě s jeho dvorním hercem Johnnym Deppem a spoustou, spoustou temných filtrů. Remake seriálu z šedesátých let bude již jejich osmou spolupráci. Mají nám ještě co nabídnout?


Stále věříme, že ano. Dark Shaddows se každopádně na první pohled velmi podobají Addamsově rodině, což vzbuzuje hned několik podezření. Vznikne Addamsova rodina vůbec? Pokud má Burton podepsanou smlouvu, jak tvrdí produkce, měla by. Navíc má být na rozdíl od Shadows loutková.
A co samotné Dark Shadows? Další remake? Burton sice nikdy nepatřil mezi originální tvůrce, velká většina jeho děl jsou adaptace a remaky (podle jeho kritiků navíc na jedno brdo) nicméně spolu se zapomenutou smlouvou na celovečerní Frankenweenie, kterou podepsal už dávno a která postupně nabývá na platnosti, teď Burtona čekají tři velmi podobné projekty. Právě Dark Shadows jsou zřejmě jako jediný z nich jistý, protože se k němu kladně vyjádřili Burton, Depp a je znám i začátek natáčení, ale jestli vzniknou i zbylé dva, těžko říct. A Frankenweenie je pak prakticky mimo hru.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!