12. 7. 2010

Nortona už superhrdinové do party nechtějí. Kdo bude nový Hulk?

Jeden by řekl, že když obsadíte do role Edwarda Nortona, můžete být spokojení. A pokud je ten film neúspěšný a on má přesto zájem o pokračování, tak jste vyloženě dítě Štěstěny. Jenže ono to tak jednoduché asi nebude, protože Avengers s Nortonem nepočítají. Neúspěch Neuvěřitelného Hulka je zřejmě pro studio stále přednější než slavné jméno a proto má Norton smůlu. A toho to dost mrzí.


Hulk totiž byla jeho vysněná postava. Udělal vše pro to, aby byl obsazen, protože zeleného hromotluka, jehož není radno naštvat, má od dětství rád. Těžko říct přesně, proč Nortona studio tak nekompromisně zahodilo, protože "neúspěch" jeho Hulka je pouze relativní a film jako takový rozhodně nenaštval tolik lidí, jako předchozí s Ericem Banou. A vady restartu rozhodně nijak nesouvisely s Nortonem. Po internetu ale koluje, že Norton do natáčení Neuvěřitelného Hulka dost kecal a vyjádření Marvelu k celé záležitosti doslova říká, že stojí spíše o týmové herce, kteří dokáží spolupracovat s kolektivem.

Zatímco Norton trucuje a vzteká se, hledá Joss Whedon jeho nástupce. Tím se dost možná stane Joaquin Phoenix, jehož si asi nejvíc pamatujeme z Gladiátora a Walk The Line. Nepotvrzená informace, které ale není těžké uvěřit, už jen proto, že Phoenix vypadá tak trochu jako kříženec Bany a Nortona.
Nicméně se ale ukazuje, jaký důraz Marvel na svůj super-superhrdinský film dává. Tenhle kousek má být očividně bonbónek, ze kterého se komiksoví fanoušci posadí na zadek. Snad nesplaskne jako podobné sliby.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!