4. 7. 2010

Gandalf dává ultimáta. Další ohrožení Hobita

MGM stále nemá peníze. Nedávno přišla na veřejnost zpráva obsahující informace o dalších škrtech a šetření a nás, filmové fanoušky, musí stále trápit, co bude se zrušenou sérií Jamese Bonda nebo stále ne a ne funkčním Hobitem. Ten má sice hotový scénář a úspěšně vyřešil problémy s režií, ale natáčet se nezačalo a nevypadá to jinak.


Ian McKellen se doposud choval jako pravý britský gentleman a trpělivě vyčkával. Sršel nadšením, že si může svou oblíbenou roli zopakovat. Několikrát dokonce tvrdil, že natáčení začne prakticky ihned (to samé mu zřejmě slibují producenti). Teď už ho ale trpělivost opouští a on vzkazuje:
"Nejsem s nikým v kontaktu a v tuto chvíli si úžívám divadklo... Nechci, aby si producenti mysleli, že sedím a čekám." Momentálně pracuje na divadelní hře Čekání na Godota a naznačuje, že by mu nedělalo problém začít tvořit další divadelní projekt. A s tím se roční pobyt na Novém Zélandu neslučuje.

Milé MGM si neuvědomuje, co riskuje. McKellen byl zatím jedinou jistotou. Jediným potvrzeným hercem. Jestli se role Gandalfa nakonec nechopí, přijde Hobit o jednu ze svých největších zbraní. Siru McKellenovi je ale již 71 let a role Gandalfa je fyzicky náročnější, než by se možná zdála. Přijde doba, když se nebude moct účastnit, ani kdyby chtěl. A umíte si představit Hobita bez něj? Teď to znásobte stokrát a máte názor ortodoxních fanoušků. To by se na tržbách asi projevilo...

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!