4. 7. 2010

Fotbal v kině a v 3D? Proč ne?

Pražské kino Atlas (Sokolovská 1, Praha 8), jehož dramaturgie se nově ujal bývalý šéf festivalu v Uherském Hradišti Jiří Králík, připravilo na červenec spoustu zajímavých akcí, které dokazují, že se kino ubírá zcela jiným, novým a moderním směrem.



Na začátek července zařadil Atlas exkluzivní nabídku pro filmové diváky a zároveň fanoušky světového fotbalu. Při zakoupení DVD filmu dle vlastního výběru v ceně 99,- Kč z široké nabídky HCE v pokladně kina Atlas se nabízí divákům možnost zdarma sledovat v kvalitě 3D významné fotbalové zápasy mistrovství světa. V úterý 6.7. od 20.30 první semifinále, ve čtvrtek 8.7. od 10 hodin v záznamu druhé semifinále. V sobotu 10.7. od 20.30 hodin boj o třetí místo a v neděli 11.7. od 20.30 hodin v přímém přenosu finálový zápas.

Dalšími bonusy pro filmové fanoušky budou v červencovém programu kina Atlas Dárečky z Varů, tj. čtyřdenní program filmů (11.7.-14.7), které byly uvedeny na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech (mj. zahajovací film z Varů,ale i předpremiéra Michalkova snímku Unaveni sluncem 2).

První prázdninový měsíc Atlas nabízí návštěvníkům nový systém slev. Týkat se budou nejen vstupného na některá představení. Součástí každé vstupenky bude i nárok na dvacetiprocentní slevu na jakoukoli útratu ve stylové kavárně ATLAS.

Zdroj: 2media.cz

Veronika
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!