2. 7. 2010

Spider-Man má tvář

Za těch pár týdnů byl o roli Spider-mana takový zájem, že jsme to radši nechali být a čekali na oficiální info. Padala dokonce jména jako Logan Lerman, Jamie Bell. Dnes už je ale všechno jinak a my můžeme říct, že je prakticky jisté, že role se ujme Andrew Garfield. Ne zrovna známý herec má na svědomí pár vedlejších rolí z předchozích tří let (nejvýraznější v Imagináriu Dr. Parnasse) + postavu v chystaném Fincherově Facebooku.


Sony zprávu oficiálně oznámilo a dokonce pustilo do světa pár fotek Andyho s pavoučí sítí v pozadí, což je v očích fanoušků daleko přesvědčivější, než notářsky potvrzená kopie smlouvy. Adrewovi je 27 let, nicnéně pro roli dvacetiletého studenta se zdá docela vhodný. Sice bude fanouškům chvíli trvat, než zapomenou na obličej Tobeyho Maguira, ale nebude to zřejmě nemožné. Spolu s režisérem Marcem Webbem se nám tak Spidey začíná pomalu rýsovat.

Teď asi začne stejně zuřivý výběr Mary Jane a pak už můžeme být zvědaví, jestli se Spidey vzchopí. Nejpodivnější hollywoodská rošáda za pěkně dlouhou dobu to rozhodně nebude mít lehké. Sérii buď lidé mají rádi a nechtějí změny, nebo jí nesnáší a už je nezajímá. Před Webbem rozhodně nestojí snadný úkol.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!