10. 6. 2010

Green Lantern 2 vs. The Flash

Marvel není jediný, kdo o sobě dává vědět. I DC comics chystají invazi. A to zdaleka ne jen se Supermanem a Batmanem, jež jsou v současnosti asi nejsledovanější komiksárny. Svět DC ale nezačíná u Metropolis nekončí v Gothamu. Dalšími legendárními postavami jsou například Green Lantern a The Flash. Že se chystají. víme. Ale kdy a jak přesně?

První jmenovaný nás navštíví příští rok a The Flash, jež už za sebou adaptaci má, měl následovat v roce 2013. Tenhle plán se ale možná změní. Warněři, jež mají DC filmy na starost, zřejmě Green Lanternovi věří natolik, že možná raději než pouštět se do nového hrdiny natočí rovnou dvojku. Nebylo by se čemu divit. Lantern už má obsazení (Reynolds, Strong) a režii (Campbell) a produkce dvojky by zabrala méně času než rozjíždějí Flashe, o kterém nevíme zatím vůbec nic.

Jak na to zareagují fanoušci není jisté. Přívrženci maníka s kouzelným prstenem budou určitě nadšení, fanoušci superrychlého machra, co si to rozdal se Supermanem, asi ne. Záleží samozřejmě na přijetí a (hlavně) tržbách Lanterna. Každopádně, oba filmy mají stejné scénáristy, takže naráz vzniknout pravděpodobně nemůžou. Zatím probíhá nástin příběhů obou a později se rozhodne, kterého se skutečně ujmou.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!