8. 6. 2010

Indiana Jones 5 jede na Bermudy

Indiana Jones 4 byl... rozporuplný. Někomu sice udělal radost, ale jiného (zřejmě větší část diváků) relativně zklamal. Nicméně Spielberg umí vydělávat peníze a i přes nejednotné recenze "nahrabal" velmi slušných 780 milionů dolarů. To v řeči producentů znamená: Natočte pokračování, dokud může Ford aspoň chodit!


Novinky o pětce se vyrojily prakticky ihned po Království křišťálové lebky a je velmi těžké vybírat mezi kachnami alespoň trochu důvěryhodné informace. I tuto zprávu tedy berme s rezervou.

Popáté by se mohl Indy vydat přímo do Bermudského trojúhelníku. Lucas tak zřejmě definitivně dokazuje převahu nad Spielbergem, protože opět narážíme na sci-fi motiv (jež byl na čtyřce asi nejvíc odsuzován). Je zajímavé, že Spielberg ani Lucas se doposud na záporné z kritiky (jež v USA převažují mnohem značněji než u nás) nevyjádřili a opět můžeme vidět Lucasovo moto "je mi jedno, jestli se to někomu líbí, já to tak chci," jež hojně odříkával po nové trilogii a Clone Wars. Jestli se oba velikáni u dalšího Indyho umoudří (pokud skutečně vznikne), uvidíme až na premiéře.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!