8. 6. 2010

Harry, Scott, vládce a Bella v klipech z MTV

Je tu jeden z důvodů, proč mít MTV Movie Awards rád. Výsledky soutěže samotné to sice nejsou, ale alespoň se můžeme pokochat ukázkami na blížící se letní popcorny. Podobně jako pro Supebowl vždy vznikne pár teaserů, mnohdy s doposud neviděnými záběry. Letos přišel na paškál sedmý Harry, Poslední vládce větru, Scott Pilgrim a samozřejmě miláček MTV - Stmívání.



Videa najdete na Youtube, stačí kliknout na tučný název filmu.
Harry Potter 7 má minutovku, složenou z nově sestříhaných scén z teaseru, ale i několika nových scének. Fanoušky jistě potěší.
Scott Pilgrim se nás už nějakou dobu pokouší přesvědčit, že Kick-Ass nebyl šťastná náhoda (zatím to ale vypadá, že ano). Na poli ne sestřihu, ale celé akčnější scény.
Předem vysmívaná Shyamalanova profesní prohra Poslední vládce větru nabízí jen koláž celou dávno viděnou v trailerech. Studio propagaci očividně vzdává. Film samotný třeba špatný nebude, ovšem pořád platí, že od režiséra Šestého smyslu a Vyvoleného jsme pohádkové fantasy nečekali.
Třetí Stmívání se opět tváří akčně a temně. Alespoň nakonec ukázky. Snad to není jen na oko. Tvůrci to zřejmě s nálepkou "Guy Friendly" myslí vážně a se Sladem v čele skutečně je reálná šance, že nebudeme v kině umírat nudou a trapností (naděje umírá poslední). Tento klip se sice opět soustředí na lásku, ale temná tečka nakonec na nás pořád pokukuje. Jen by ještě tvůrci mohli zapracovat na efektech, jež se zřejmě od naprostého amatérismu dvojky nikam neposunuly.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!