23. 5. 2010

Vřískot už se chystá. Začíná nábor omladiny.

Vřískot 4 (a potažmo 5 a 6) se blíží. Buď tuhle sérii milujete jako příjemné guilty pleasure, nebo jí nesnášíte pro její béčkovost a přeplácanost, ovšem v potaz jí musíme brát všichni. Už jen proto, jak chytře v ní Wes Craven pracuje s popkulturou. Dokonce tak chytře, že se jí sám stává. Brzy pokusí navázat, to už víme delší dobu. Šanci jistě má. Minimálně u svých starých věrných fandů.


Do premiéry 11. dubna 2011 už nezbývá zas tak moc času, tak se už pomalu můžeme chystat na teasery a trailery. Prozatím se podívejme na první poster, který ukazuje osvědčené tváře v čele s Neve Campbell, Courteney Cox a Davidem Arquettem.
Protože ale Vřískot pracuje s těmi největšími klišé žánru, musíme najít i nějaké to mladé maso. Nabídku neoficiálně obdrželo už několik mladých a krásných lidí, jako Hayden Panettiere (Heroes), Rory Culkin a Ashley Greene. Takže se nemusíme bát, že by se z této bohem zapomenuté hříčky stala seriózní věc - jistě se můžeme na nějakou tu blondýnu v kalhotkách hystericky běhající po domě těšit. A ostatně, neoblíbilo si mnoho z nás Vřískot právě kvůli tomu?

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!