10. 5. 2010

Titanic 2: The Asylum Strikes Back!

Mysleli jste si, že letos neuvidíme nic pořádného? že se vrací jen nějaký upachtěný Iron Man, Potter a podobné rychlokvašky? Že skutečně kvalitní sequely, jakými byl druhý Terminátor, Kmotr, jsou minulostí? Nemusíte zoufat. Všemi milovaná společnost The Asylum, jež se nedávno pochlubila moderním mástrpísem Mega Shark vs. Giant Octopus, přináší budoucího favorita na držitele rekordního počtu Oscarů.... Titanic 2.


Není to vtip, není to kachna a ne, není to vtip. Narozdíl od chytře sestříhaného falešného traileru před lety, tohle se skutečně děje! Jestli se na režisérskou sesli usadil Jim Cameron... není pravděpodobné...
Abyste v tom viděli smysl, musíte Asylum maličko znát. Předpokládejme, že jste už něco zaslechli, protože v posledních letech se docela vyšvihla, ale připomeňme si, že se jedná o společnost kopírující známé filmy tak přesně, jak jen extra nízký rozpočet a registrovaná obchodní značka dovolí. Jako herci slouží různí lidé, kteří zřejmě náhodou zabloudili na natáčení a triky vznikají na počítačích, s jejichž pomocí si George Lucas v sedmdesátých letech ořezával pastelky.

Viděli jsme od nich Transformery, Terminátora a kombinaci obojího (nebudu dohledávat pravé názvy) a buď jsme plakali, nebo se smáli. Nebo spíš plakali, nebo plakali ještě víc, ale to nechme stranou. Titanic 2 bude dalším z direct-to-DVD projektů, který byste neměli přehlédnout, abyste si ho nedejbože omylem v té půjčovně nevybrali! Partička lidí bude běhat v bazénu nebo tělocvičně a režisér se bude snažit navodit pocit zaoceánského parníku. A my se můžeme jen "kochat" odvrácenou stranou kinematografie.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!