3. 5. 2010

Sequely v ohrožení. Zoolander 2, Krotitelé 3 a Rambo 5. Vrátí se?

Dnešní filmový svět je plný paradoxů. Zatímco Hollywood chrlí předělávky a sequely, ty, které bychom si skutečně přáli, mají stále dveře zavřené. Marně tak čekáme na čtvrtý Jurský park, marně doufáme v další Star Wars... tyhle projekty jsou nám očividně zapovězené. A brzy se k nim asi přidají další. Svět je krutý a ten filmový zřejmě stejně tak. A nemluvíme tu jen o slibech tvůrců jako Tarantino, kteří na svoje fanoušky rádi kašlou a nikdy nesplněné sliby tvoří 70% jejich kariéry, ale i o serióznějších filmařích.

Zatímco tak stále naprosto zmrazený Kill Bill 3 nikoho nepřekvapí, zprávy o přípravách Krotitelů duchů 3 byly živé, důvěryhodné a oficiální, přesto nakonec celá preprodukce může jít k čertu. Za vše může Bill Murray, který se z natáčení netváří zrovna nadšeně. Ovšem ani režisér Ivan Reitman si Krotitely není moc jistý. A oba páni (a další hvězdy) mají smluvní právo veta na zastavení jakéhokoli duchařského projektu. Pokud tak nebudou naprosto spokojeni, stačí jediné jejich slovo a celé natáčení se musí zastavit. Jestli se Krotitelé přidají mezi mrtvé projekty, to se zřejmě rozhodně v nejbližší době.

Podobný osud možná čeká druhého Zoolendera. Ten zase stojí na Benu Stillerovi, který na sociální síti naznačil, že se k Derekovi vracet nehodlá. Zoolander má slušnou základnu fanoušků, kteří se na vyvádějícího Bena těšili jistě více, než na nějakou jeho romantickou komedii, takže mnoho lidí bude zřejmě nespokojeno. A přestože naděje umírá poslední, žánr komedie si na dlouhé pomlky nepotrpí a každý rok, kdy první Zoolander stárne, se nám vzdaluje i díl nový.

Ne jinak na tom byl Rambo, ovšem Sly Stallone nám už dokázal, že comebacky zvládá jako málokdo. Skoro ihned po premiéře čtyřky se začay rojit zvěsti o pětce, včetně směšných sci-fi teorií. Sám Stallone naznačil, že se k Rambovi vracet nehodlá. A naznačování je v tomhle případě skoro jako oznámení. Ani Stallone nebude moct točit akční mlátičku po osmdesátce, tak v jeho případě víc než jindy platí: "Teď nebo nikdy." A teď to vypadá na nikdy.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!