14. 4. 2010

Avengers mají režiséra! Film se dává do pohybu

Avengers. I když v našich krajích toto slovo prakticky nic neznamená, za mořem je to pojem z největších. Sdružení komiksových hrdinů, kteří spolu bojují proti zločinu. Přestože z našeho pohledu Kapitán Amerika, Iron Man, Thor a další nejsou zas takové terno (konkurenční League of Justice se Supermanem, Batmanam atd. zní přeci jen líp), v zámoří jde o nefalšované legendy. Netřeba tedy zmiňovat, že film na motivy této skupinky do nepohody je jeden z nejvyhlíženějších.


Jméno režiséra bylo dlouho tajeno. A teď víme proč. Je to totiž kapánek šok. Joss Whedon totiž rozhodně není zřejmá volba. tvůrce seriálů Buffy, Firefly a nejnověji Dollhouse má na svém kontě hlavně seriálové kulty, ale v kinech toho zatím moc nedokázal. A přesto mu bylo zfilmování největšího kultu stáje Marvel svěřeno. Co můžeme očekávat? Spoustu popcornu a nadměrné množství hlášek. Jestli bude Whedonův recept na úspěch fungovat i mimo televizní obrazovky, to ukáží právě Avengers. Pokud by ale zklamal, jen těžko někdy dostane větší šanci se předvést.

Jestli se podaří i plán Marvelu před premiérou Avengerů vypustit i nějaké sólovky, to zatím nevíme. Můžete si přečíst, jaké byly vyhlídky před nějakým půl rokem. Aktuálně platí, že známe jméno představitele Kapitána Ameriky a Thor je také na cestě. Iron Man už je už zaběhnutá značka a Nick Fury také vystrčil růžky. Jak se bude v komiksovém a filmovém světě ubírat situace dál, to zřejmě rozhodne právě tento film.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!