20. 1. 2010

Spider-Man má režiséra.

Zprávy o zrušení Spider-Mana 4 zasáhly internet jako blesk. Ihned se vyrojilo hejno kachen a fám, po kterých spousta fanoušků vděčně skočila. Řešilo se, proč byl film zrušen, proč musel Raimi odstoupit a kdo že se to zbláznil, když naplánoval tak brzo restart. Některé věci byly pravděpodobné méně, jiné znějí celkem zajímavě. (Například, že Raimi odstoupil, protože chtěl film natočit ve stylu Avatara - téměř kompletně v CGI, což studia odmítla zafinancovat.) Moc potvrzených informací ale nemáme.


Jedna věc je už ale jistá. A to, že na režisérské křeslo usedne nepříliš známý Marc Webb, který za sebou má zatím pouze loňské (500) Days of Summer, které se od projektu typu Spider-Man nemůže lišit víc. Nicméně je to logické rozhodnutí. Raimi odešel, protože mu studio kecalo do práce a nenechalo ho v klidu točit. To u Webba nehrozí - nemá jméno, nemá "moc". Bude muset tančit, nak v Sony budou pískat a prozatím to jistě bude oběma stranám vyhovovat - Webb si udělá jméno a Sony nemusí očekávat žádné vylomeniny (viz Avatar konspirace).

A co od Webba můžeme čekat? Jako režisér romantické komedie se bude jistě soustředit na emoce hlavních hrdinů a možná bychom se mohli dočkat víc než tupých klišé dialogů, kterými byl Spider-Man protkán. O tom, jak dokáže zrežírovat akci se můžeme jen dohadovat... Snad si Webb uvědomí, že nám všem je úplně ukradené, jak upřímně Peter MJ miluje - že stojíme o akci, hlášky a nějaký ten vášnivý polibek hlavou vzhůru. Uvidíme, jak to dopadne.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!