23. 12. 2009

Tarantino a jeho sliby II.

Quentin Tarantino je známý tím, že mu jsou jeho fanoušci ukradení. Slibuje další a další nové filmy, ke každému z nich přidává přízviska "nejlepší" a "největší", přitom co do kvantity i kvality plní své sliby jen z malé části. A protože Inglourious Basterds pro něj byly největším úspěchem (z finančního hlediska) a valná většina diváků byla i přes nerozhodné recenze velmi spokojená, může Quentin následujících několik let opět slibovat a slibovat. Už to začalo.


Opět se mluví o The Whole Bloody Affair - spojených dvou dílech Kill Billa i o Kill Bill 3. Oba filmy samozřejmě budou. A k tomu naprosto úžasné a nepřekonatelné. Těžko říct, jestli ještě během našeho života, ale Tarantino srší jistotou. Nedočkáme se ale dřív než v roce 2014 (samozřejmě je všem, co znají Tarantina jasné, že to bude mnohem později). Teď navíc začal velkohubý reřisér slibovat úplně nový film. Krom toho, že už pracuje na prequelu k Basterdům (prý už má prvních 40 stran scénáře), začal dělat i na zbrusu novém filmu jiného žánru a menšího měřítka.

Takže Tarantino nám v současné době slibuje hned čtyři nejlepší, nejdokonalejší a nejzábavnější filmy, které kdy kdo viděl (on opravdu tyhle výrazy používá). Můžeme jen hádat, který (pokud ne všechny) jsou jen výplodem jeho bujné fantazie. Který byste raději?

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!