20. 12. 2009

Zemřela Brittany Murphy

Ve věku pouhých 32 let zemřela 20. prosince jedna z nejsympatičtějších a nejnadanějších mladých hollywoodských hereček - Brittany Murphy. Zradilo ji její mladé srdce. Jak uvedly světové agentury, záchranáři v Los Angeles přijali ráno žádost o rychlou pomoc z hereččina domu v Hollywoodu. Herečku našla dle informací její matka zhroucenou ve sprše, zřejmě měla srdeční záchvat. I přes rychlé převezení do nemocnice se ji bohužel nepodařilo oživit. Jaká byla skutečná příčina smrti, je zatím předmětem vyšetřování.


Dle výsledků pitvy a toxikologických nálezů nesouvisí její úmrtí s drogami či léky, jak se zpočátku spekulovalo a nejpravděpodobnější příčinou se tedy jeví její špatný životní styl, který v poslední době vedla. Výrazně ubrala na váze a zřejmě se necítila dobře už nějakou delší dobu.
Pohřeb nebo smuteční mši rodina nechce organizovat.

Brittany Murphy patřila mezi nejvyhledávanější mladé herečky Hollywoodu.
Proslavila se hlavně rolí ve filmu 8 Mile, kde hrála hlavní ženskou roli a později v Sin City, kdy jen potvrdila svou pověst rodící se celebrity. Posmrtně jí v malé roli zřejmě uvidíme i v akčňáku The Expendables, pokud se tedy tvůrci nerozhodnou její roli vystřihnout či nahradit. V pokračování Sin city, na které se v současné době chystala, už ji ale neuvidíme zcela jistě.

Článek pravidelně aktualizujeme.

Veronika
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!