4. 12. 2009

Panic Attack! - Nové sci-fi na obzoru.

hlavní obrázek

Filmy jako Číslo 9 nebo District 9 dokázaly, že dávat šance začínajícím filmařům se vyplatí i v dnešním Hollywoodu. Chápe to Burton, ví to Jackson a s touto myšlenkou se ztotožnil nově i Sam Raimi. Sam, který (podobně jako Jackson) začínal točit své filmy prakticky na koleni, proto jistě problémy nezkušených filmařů chápe. A když teď navíc vydělávají nechutné peníze, není nic, co by stálo dalšímu vizionáři v cestě.



Panic Attack! je kraťas (na který se můžete rovnou mrknout) jenž Raimiho natolik zaujal, že jeho tvůrci Fedu Alvarezi, uruguayskému režisérovi a hračičkovi se speciálními efekty, ihned nabídl 30 milionů dolarů.
Čeká nás nejspíš jednoduchý příběh, kdy na město Montevide útočí ufoni. A protože třicet milionů není tolik, můžeme čekat, že budeme sledovat osudy normálních lidí a jejich vyrovnávání se s podivnou a nebezpečnou situací. Star Wars se jistě konat nebudou.

Po filmech jako Sunshine nebo nově District 9 by ale jistě nikoho nenapadlo tohle laciné sci-fi podceňovat a pokud Alvarez svůj velký debut zvládne, nebo ho Raimi alespoň ukočíruje, můžeme tu mít zpříjemnění budoucí filmové sezóny. Za malé peníze totiž jde dělat velká muzika a zapomínat by se na to nemělo ani v době, kdy se točí filmy za půl miliardy dolarů.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!