22. 8. 2009

Tarantino a jeho sliby.

Quentin Tarantino je známý tím, že dokáže slibovat všechno, co jde vyjádřit slovy. Sliboval nám nekonečnou supercool jízdu, přitom Auto zabiják se líbilo málokomu. Sliboval nám největší válečný film všech dob, ale Basterdi jsou vše okolo. A jeden z jeho oblíbených slibů je i sjednocení Kill Billa do jediného filmu.

A tento slib (opět) nabírá na pevnějších tvarech. Tarantino už tento film ohlašoval několikrát a The Whole Bloody Affair, jak se celý projekt jmenuje, jsme například měli najít už pod vánočním stromečkem v roce 2007. Quentin se ale doteď odvolával na to, že animák, který chce do děje mimo jiné přidat, doposud nebyl hotový. To už by ale nemusela být pravda, protože tento zmíněný kraťas je údajně připravený k implantaci do filmu.

Teď už by Tarantino skutečně mohl začít. Nejen proto, že Kill Bill je jeho poslední kladně přijatá práce (oba díly se stále hřejí v top 250 na IMBd), ale i proto, že Quentinova pověst se od geniálního režiséra pomalu přesunuje k arogantnímu všeumělovi, co viděl hodně filmů a chce s tím na nás machrovat. Navíc, pokud jsou to zase jen plané sliby, hrozí, že i jeho skalní fanoušci ztratí zájem. Těžko říct, jestli by to byla škoda.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!