29. 1. 2021

Vrátí se Dwayne do ságy Rychle a Zběsile?

Vin Diesel a Dwayne Johnson se nikdy moc nemuseli, přesto se pravděpodobně znovu shledají.

hlavní obrázek

Ságu Rychle a zběsile netřeba představovat. Všichni teď dychtivě očekáváme devátý díl, jehož trailer opět dokázal navnadit na velkolepou a zběsile nereálnou jízdu. Přesto si musíme počkat. Vyvstala ale několikrát otázka, jestli se někdy vrátí také Dwayne Johnson, který nastoupil do rozjetého vlaku v roce 2011, kdy měla premiéru pětka.

Následně totiž přišly neshody mezi The Rockem a Dieselem a vyústilo to v to, že Dwayne raději zkusil štěstí ve spin-offu Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw a Diesel pokračoval v hlavní tepně ságy dál. V devítce se stále Dwayne neobjeví, i když se spekulovalo, že bude mít alespoň cameo. Což se ale zatím nepotvdilo. Přesto svitla naděje, že tato hora svalů opět pozvedne tento auto/akční kult svou přítomností.

Nedávno totiž Vin Diesel hodil na svůj účet na Instragramu fotku, kde je on a Dwayne v Rychle a zběsile 5. A k tomu napsal něco v tom smyslu, že je vděčný, že byl součástí tolika ikonických momentů v tomto filmu. A že o nich nepřemýšlí tak často, jak by měl, ale možná to je z toho důvodu, že je moc natěšený na to, co teprve přijde.

Ano, nemusí to znamenat nic, ale všichni fandové se shodují na jednom, a i to dává asi smysl, že do připravovaného desátého dílu a následně posledního jedenáctého, se Dwayne jako Luke Hobbs skutečně vrátí. Jelikož se jedná o konce jedné éry, na které se viditelně podílel i sám herec Dwayne, jeho návrat působí zcela reálně.

Jak to vidíte vy? Stáli byste o Dwayneho v posledních dvou dílech Rychle a zběsile, nebo vám herec vůbec nechybí? Dejte vědět pod článkem!

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!