22. 1. 2021

Premiéry agenta 007 a dalších trháků

Kdy konečně zajdeme na pořádný film do kina?

hlavní obrázek

Možná už jste otrávení ze zpráv o pandemii a všudypřítomné nemoci. Přesto nás ale zajímá, kdy si zajdeme do kin na nějaký pořádný biják, protože situace ve světě moc kinům nenahrává a studia si to uvědomují. Jasně, Netflix a HBO se snaží, přesto na požitek z premiéry v kině to nemá. Žel, možná vás dneska zas zklameme.

Všichni se těšíme na dalšího Bonda, tentokrát s podtitulem Není čas zemřít. Ten se opět dočkal odložení premiéry a to na 8. října. Původně premiéra byla v dubnu, takže se jedná celkem o bolestivý přesun.

Abychom také měli nějakou pozitivní zprávu, tak zatím se o přesunu Wonder Woman 1984 nemluví. Takže vy, kteří jste si ji nesehnali „jiným“ způsobem, či nemáte HBO MAX, tak zatím svítá naděje, že bychom ji v kině mohli vidět 11. 2. Samozřejmě uvidíme, co na to naše vládní opatření.

Pojďme ale opět na ty negativní zprávy. Premiéra filmu Krotitelé duchů: Odkaz se také přesouvá a to na listopad, konkrétně 11. 11. A také adaptace herní pecky Uncharted, které jsme se mohli dočkat v červenci letošního roku, se přesunula až na únor 2022.

Jelikož to stále nevypadá, že by kina otevřela, myšleno u nás v České republice, berte tyto zprávy čistě za informativní, a jakmile se stav změní, budeme vás o čerstvých premiérách neprodleně informovat.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!