24. 11. 2020

Třetí Deadpool se konečně připravuje!

Dlouho jsme nevěděli, co se s Deadpoolem stane, když opět patří pod Marvel. Konečně to už víme.

hlavní obrázek

Jak asi všichni dobře víte, celkem nedávno Disney udělalo obchod století a skoro všechno skoupilo. Mimo jiné Disney koupilo i studio 20th Century Fox, které mělo pod sebou všechny x-menovské filmy, ale také právě již zmíněného Deadpoola. Díky tomu vznikla otázka, co se s tímto hrdinou stane, jelikož Marvel, který právě spadá pod Disneyho, se netajil tím, že všechny x-menovské filmy chce zrestartovat, aby je dokázal navázat na své MCU. Což se týkalo i Deadpoola. Naštěstí to bude jinak.

Máme totiž informaci, že Marvel dal zelenou dalšímu regulérnímu dílu Deadpoola a tím pádem žádný restart tohoto týpka se nekoná. Na scénáři už makají Wendy Molyneux a Lizzie Molyneux-Logelin. Co je možná škoda, tak to nevypadá, že by se vrátil režisér dvojky David Leitch, takže zatím je film bez režiséra. Ale ať už se filmu chytne kdykoliv, už nyní víme, že bude třetí Deadpool opět s tváří herce Ryana Reynoldse a bude mládeži nepřístupný.

Premiéra zatím stanovena není. Co říkáte vy na novinku? Jste rádi, že se dočkáme dalšího Deadpoola?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Celkem 1 příspěvek v diskuzi
retaur
před 167 týdny
Dokud se bude na filmu podílet Ryan Reynolds, tak si to snad pohlídá a výsledkem by tak mohla...