16. 11. 2020

Jak to vypadá s hranou verzí Lilo & Stitch ?

Stále více a více otázek...

hlavní obrázek

Před pár lety jsme vás informovali o tom, že kreslená pohádka z dílny Disney Lilo & Stitch se také dočká své hrané adaptace. V tu dobu obdobný krok možná působil trochu zbytečně, od té doby jsme ale dostali několik jiných hraných adaptací, které se divácky dobře ujali. Například Lví král a nebo Aladin. Mulan to samozřejmě měla těžší díky aktuální situaci.

Proto se naskýtá otázka, co Lilo a její mimozemský mazlík Stitch. Jedná se o velmi žhavou látku, jelikož animák v roce 2002 velmi uspěl a patří k těm pohádkám, které zanechaly určitou stopu. O režii se teď hlásí Jon M. Chu, který stojí za Šíleně bohatí Asiati nebo Podfukáři 2. K tomu studio hledá někoho, kdo by napsal scénář. Jistá verze scénáře už napsaná sice je, ale není zcela jasné, zda se studio této verze chytne a nebo se přepíše.

Původně se mělo začít natáčet letos na podzim na Havaji, ale prvotní klapka se zatím přesunula. Kde následně film uvidíme, je také otázkou. Mluvilo se o Disney+, ale také se ještě nezavrhla možnost vypustit film do kin. Jak samo Disney potvrdilo, čeká se na vývoj situace, takže oba dva scénáře jsou ve hře.

Jak jste asi pochopili, o hrané verzi toho moc zatím nevíme. Studio Disney vše odsouvá a vyčkává. Jedno je ale jisté, vůbec se nejedná o špatný nápad a pokud se látka uchytí dobře, mohli bychom tu mít další úspěšný remake. Přeci, kdo by neměl chuť se podívat na Stitche znovu. Nebo se mýlím?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!