13. 11. 2020

Kdy se dočkáme nepřístupného Mortal Kombat?

S velmi očekávanou herní adaptací to nevypadá dobře...

hlavní obrázek

Všichni fandové herní krvavé série Mortal Kombat netrpělivě čekají, kdy se konečně zveřejní datum premiéry. Není se čemu divit, protože režisér Simon McQuoid přislíbil, že tato nová adaptace, reboot chcete-li, bude fakt stát za to a konečně se fandové dočkají pořádné řežby. Dokonce se na webu objevil článek, kde někteří herci prozradili, že nová adaptace je tak násilná, že se jim během natáčení dělalo zle. Nejen z tohoto důvodu bude nový Mortal Kombat nepřístupný mladším divákům 18 let.

Jak to ale vypadá s premiérou? Původně jsme se filmu měli dočkat v lednu příštího roku. To se ale žel nestane. A to z několika důvodů. Ten první je, že film měl naplánované dotáčky, které měly začít v březnu letošního roku. Jak ale víme, v tu dobu se zastavilo skoro všechno, takže plány byly pozastaveny a dokončení filmu se zdrželo. Druhým důvodem je, že studio Warner Bros. všechny své velkofilmy, které měly mít premiéru letos, nebo příští rok, přesouvá. Takže leden, na tak obrovský a ambiciózní projekt, nevypadá vůbec reálně.

Také tomu nepřispívá rozhovor s Toddem Garnerem, producentem filmu, kde řekl:

No, myslel jsem si podle sociálních sítí, byste mohli zjistit, že plánujeme natáčet ještě několik dní. Mysleli jsme si, a i jsme to tak plánovali, že budeme původně dotáčet v březnu. Pandemie měla ale jiné plány. Datum vydání filmu nebudeme vědět, dokud se kina znovu neotevřou. Totéž platí pro trailer..

Todd Garner

Co si z toho vzít? Dokud pandemie bude mít převahu nad kiny a vše se nevrátí do normálu, jen tak Mortal Kombat neuvidíme. A je to pochopitelné, protože studio z toho jednoduše potřebuje vytřískat co nejvíce peněz, což by se teď určitě nevyvedlo. A s tím souvisí i první trailer. Podstatou traileru je nalákat co nejvíce lidí do kina, takže dokud nebudou kina plně otevřená a lidé se nepřestanou bát do nich chodit, nedočkáme se ani traileru. Snad ale Todd přeháněl a alespoň nějakou ochutnávku nám postupem času dají. Musí v nás přeci jenom tu natěšenost přiživovat.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!