10. 11. 2020

Tiché místo se rozšíří o další film

Ještě nemáme ani dvojku a už se můžeme těšit na další pecku ze světa Tichého místa. O co jde?

hlavní obrázek

Horor Tiché místo z roku 2018 je neskutečným zázrakem. Film s pouhým rozpočtem 17 milionů dolarů, dokázal na celém světě vydělat neuvěřitelných 340 mega (188 milionů USA / 152 milionů svět). To je pro studia jednoduše sen. Zatímco ale my očekáváme netrpělivě díl druhý, který měl být už letos na jaře, ale byl přesunu až na duben příštího roku, dostala se na světlo světa zajímavá novinka. Tiché místo dostává třetí film. Nepůjde však ale o klasické pokračování.

První díl a očekávaný druhý režíroval John Krasinski. Další film z tohoto velmi tichého světa dostal na starost režisér Jeff Nichols (Bahno z Mississippi, Příběhy zbraní). Ten také napíše scénář, ale měl by vycházet z poznámek a nápadu od samotného Krasinského. Což je rozhodně dobře.

Žel, nic zásadnějšího o projektu nevíme. Do kin by se měl dostat až v roce 2022. Také by měl přinést čerstvou krev, tedy Emily Blunt a jejich dětiček se pravděpodobně nedočkáme. A z toho důvodu není právě tento třetí film zatím nazýván jako pokračování, ale spíše jako spin-off, který nám nějakým způsobem rozšíří svět, který jsme ve dvou dílech Tichého místa poznali/poznáme.

Nevím, jak se na to tváříte vy, ale rozhodně budu spíše za spin-off rád více, než-li za další pokračování, které by mohlo trpět syndromem nastavované kaše. Uvidíme. Jakmile se dozvíme další detaily, dáme vám vědět. Zatím se můžeme těšit na druhý díl v příštím roce.


Jste nadšení z toho, že se Tiché místo bude rozšiřovat o další film? Dejte nám vědět v komentáři pod článkem!

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!