9. 11. 2020

Colin Firth proti zombíkům

Zombíci mají nového nepřítele. Tím je charismatický Angličan Colin Firth. O co jde?

hlavní obrázek

Kdo by to byl řekl, že z tohoto sympaťáka vyroste akční hrdina. Očividně na to Colin má, jelikož jsme ho mohli vidět ve filmu Kingsman: Tajná služba a ve druhém díle Kingsman: Zlatý kruh , kde rozhodně ukázal, že akční sekvence mu nejsou cizí. Nu a teď bude moct své akční sklony znovu oprášit. Pro tentokrát bude usekávat hlavy zombíkům.

Řeč je o novém projektu nazvaném New York Will Eat You Alive. Jak sám název trochu napovídá, podíváme se do města New York, kde vypukne zombie apokalypsa a Colin Firth se bude snažit z města bez ztrát na životech dostat pryč. Ne všechno pravděpodobně půjde dle plánu, jelikož film bude, kromě akční destrukce nemrtvých, také komedie.

Film čerpá z japonského komiksu Zombie Brother, ale samotní tvůrci prozradili, že o doslovnou adaptaci nepůjde. Komiks vypráví příběh mladého kluka, který se v NY snaží najít svou přítelkyni během zombie apokalypsy, kdy kontaminovaná voda všechny nakazila.

Koho si přesně zahraje Colin Firth, to není zatím jasné. Ale rozhodně tento už šedesátiletý sympaťák má vlohy na to, aby New York Will Eat You Alive byl zábavným zombie filmem. Uvidíme.

Režie se ujímá Todd Strauss-Schulson (komedie No není to romantika? a hororová komedie Poslední nás zachrání).

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Celkem 2 příspěvky v diskuzi
IrmaVep
před 175 týdny
Colin Firth a zombie komedie?? Na to se těším!
Atticus
před 175 týdny
Souhlasím, zní to skvěle. A pokud bychom se dočkali podobné akce jako v Kingsman, tak bych...