3. 11. 2020

Do Vietnamu se podívá armáda známých herců

Čeká nás adaptace knihy The Things They Carried s čele s Tomem Hardym.

hlavní obrázek

Tom Hardy a válečný film? To rozhodně k sobě sedí. Tím ale nekončíme. Řeč je o velmi ambiciózním projektu, který si bere na starost režisér Rupert Sanders. Ten má na svém kontě průměrné celovečeráky jako je Sněhurka a lovec nebo Ghost in the Shell. Jasně, to samo o sobě nezní moc přesvědčivě, ale třeba mu válečné téma sedne.

Film se bude jmenovat The Things They Carried a je adaptací stejnojmenné knihy od spisovatele Tima O’Briena. Příběhově toho zatím moc nevíme, ale jednoduše půjde o partu mladých vojáků, kteří budou bojovat na přední linii během války ve Vietnamu. Zajímavější je ale herecké obsazení.

Jak již bylo zmíněno, všem vévodí herec Tom Hardy (Venom, Šílený Max: Zběsilá cesta ). K němu se přidává mladík jménem Tye Sheridan, kterého můžete znát například z filmu Ready Player One: Hra začíná . Po jeho boku se také objeví Švéd a představitel děsivého klauna z To herec Bill Skarsgård. Dalším zajímavým jménem je Pete Davidson a k němu se připojí Ashton Sanders. K těmto jménům, která určitě znáte, patří také další méně známí herci, například Martin Sensmeier, Moises Arias a Angus Cloud.

Sestava je to rozhodně zajímavá, hlavně díky ústřední trojici. Zajímavé je, že Tom Hardy nebude pouze ztvárňovat hlavní roli, ale také se na filmu bude podílet jako producent. Datum premiéry zatím neznáme, ale už teď to zní jako něco, na co se fakt těšíme. Máte to stejně?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!