28. 10. 2020

Johnny Depp v nové Addamsově rodině?

Ano, tato zvláštní rodinka se dočká rebootu znovu a ano, jsou tu ohlasy, že hlavní postavu by si měl zahrát pirát z Karibiku.

hlavní obrázek

Nejdříve bych chtěl upozornit, že tu teď nemluvíme o pokračování animovaného zpracování rodiny Addamsových, které se dočká druhého dílu příští rok na Halloween. Řeč je o novém hraném rebootu této podivné rodinky. Té se totiž zhostí režisér Tim Burton, což samo o sobě zní naprosto skvěle. A to mi věřte, protože já sám nejsem příznivcem rebootů a devadesátkové zpracování Addamsnů mám velmi rád, přesto se na tohle vážně moc těším.

Tim Burton, jak jistě dobře víte, je velmi specifický režisér a jeho Addamsova rodina by mohla (měla) vypadat skvěle. Sám jsem zvědav, co vše dokáže s touto látkou provést. Ale zpět k tématu, které bylo nastíněno v nadpisu tohoto článku. Je ještě brzy na herecká obsazení, ale přesto se lidé začali na netu ozývat, že by rádi viděli v hlavní roli herce Johnna Deppa. Doslova se strhla lavina a na sociálních sítích všichni po tomto herci prahnou. A koho by měl hrát? Pochopitelně hlavní roli jako Gomez Addams. I když to jsou zbožná přání fanoušků, nakonec to dává i smysl.

A to z toho důvodu, že Johnny Depp často hraje ve filmech, které režíruje Tim Burton. To zaprvé. A za druhé, nedávno lidé Johnnyho Deppa viděla po ulici s knírkem a oblečením, které se nápadně podobá Gomezovi. Což pochopitelně zvířilo fanouškovské teorie. Otázkou je, zda byste si Johnnyho jako Gomeze dokázali představit. Dejte nám vědět!

Co se týče dalších jmen, které můžete z úst fanoušků na webu najít, tak se objevují ještě tito dva herci a to Oscar Isaac a Rami Malek. Zajímavé možnosti. Také padala jména co se týče manželky Gomeze, tedy Morticia. Zde by diváci rádi viděli například Evu Green, Winonu Ryder, nebo Helenu Bonham Carter. Na finální obsazení si musíme počkat, ale jak známe Tima, v případě hlavní mužské role je skutečně možné, že Gomeze si střihne Depp.

Co vy říkáte na všechna ta jména? A máte Addamsovu rodinku v oblibě?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!