26. 10. 2020

Jamie Foxx bude čistič bazénů a zabiják upírů

A to vše na Netflixu a pod dozorem těch nejlepších.

hlavní obrázek

Ano, další Blade se nám tu rýsuje. Tentokrát bude mít obličej Jamieho Foxxe, kterého jste nedávno mohli spatřit ve snímku Projekt Power, a před pár dny jsme se dozvěděli, že se také vrátí jako Electro v dalším Spider-manovi. O co v připravované novince půjde?

Film se bude jmenovat Day Shift a vypráví o muži, který pracuje jako čistič bazénů, aby zaobstaral svou milující dcerku. Ale má to samozřejmě háček. Je to vše jen zástěrka, protože v noci se vydává do ulic a likviduje upíry. Hezký to koníček.

Co je asi nejzajímavější, tak film vzniká pod záštitou Netflixu, takže kinům se vyhne. Produkci si bere na starost týpek jménem Chad Stahelski, díky kterému máme všechny tři díly Johna Wicka. S ním bude spolupracovat coby režisér J.J. Perry, pro kterého to bude režisérská premiéra. Perry totiž celou dobu vypomáhá jako kaskadér a také je řídil u mnoha filmů. Má tedy zkušenosti s vytříbenou akcí, takže lze očekávat, že své zkušenosti a kvality použije i u této novinky s Jamiem.

Jak vám Day Shift zní? Vypadá to na skvělou akční řežbu, kde hlavně asi oceníme samotné akční sekvence, které díky složení týmu by mohly být vážně zajímavé. No, musíme si počkat na první záběry, ale už teď to zní velmi zajímavě. Co myslíte?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!