4. 12. 2019

Chystá se další film o planetě opic

Stýská se vám po opičkách válčících s lidmi o nadvládu nad světem? Potom vás následující řádky jistě potěší.

hlavní obrázek

Poté, co Disney spolkl společnost 21st Century Fox, to s některými projekty nevypadalo úplně růžově. Protože má ale studio FOX na svém kontě nemálo úspěšných projektů a některé mohou ještě stále přinést do pokladničky vcelku slušný obnos, rozlétla se světem zpráva, že prvním projektem, který se po akvizici těchto dvou společností dočká jakéhosi znovuzrození, bude Planeta opic.

Poslední trilogie se dokázala na opičí svět podívat trochu jinýma očima, podat ho pro dnešního diváka atraktivně a stala se tak velmi úspěšnou. I ten divácky nejslabší film z této trojice vydělal bez mála $500 mil., což představovalo několikanásobnou návratnost ve srovnání s rozpočtem. A protože dokud diváci chodí a pějí pochvalné ódy, musí se toho využít, vrátit se k Planetě opic je krokem vlastně ne až tak překvapivým.

Jak bude nový film s opičáky vypadat se zatím neví. Tvůrci se dokonce ještě ani nedohodli, zda bude nový film navazovat na poslední trilogii ukončenou Válkou o planetu opic, zda půjde o kompletní reboot či úplně samostatný film. Padlo ale již jméno režiséra. Tím bude Wes Ball, autor trilogie LabyrintDylanem O'Brienem v hlavní roli. Rozhodně jde tedy očekávat, že nám opičky zase předvedou nějaké akční kousky. Zda to naláká stejné množství diváků jako před dvěma lety je otázkou, ale fanoušci opičího světa budou jistě potěšení.

Janca.W
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!