15. 10. 2019

Kdo si zahraje Catwoman?

Výběr představitelky Catwoman do nového snímku Batman mají tvůrci za sebou. Která ze čtyř hereček se nakonec oblékne do slušivého černého obleku a vytasí na Batmana drápky?

hlavní obrázek

To, že v připravovaném snímku Batman ztvární hlavní roli bojovníka s bezprávím Robert Pattinson, je známo již nějakou dobu. V těchto dnech však finišoval výběr další významné role pro tento film a to sice Catwoman. Během prvního týdne tohoto měsíce se Ana de Armas, Ella Balinska, Eiza González a Zoe Kravitz zúčastnily zkoušek s Robertem Pattinsonem, které byly dle zdrojů pěkně přísné. A výsledek? O víkendu padlo definitivní rozhodnutí, že Batmanovu protivnici, kterou však okřídlený hrdina zároveň není schopen vyhnat z hlavy, si zahraje dcera rockera Lennyho Kravitze – Zoe Kravitz.

Stejně jako Robert, ani Zoe to nebude mít jednoduché. Před ní se totiž do Catwoman převtělily herečky jako Michelle Pfeiffer, Halle Berry či Anne Hathaway. A srovnávat se s předchozími postavami a filmy prostě bude. To už jinak snad ani nejde. Kravitz ale již má zkušenosti, v poslední době jste jí mohli vidět například v seriálu Sedmilhářky, či v obou dílech Fantastických zvířat, takže Catwoman zvládnout rozhodně může. Skoro bych řekla, že se na tuto roli i perfektně hodí.

Postavy komisaře Jima Gordona se ujme Jeffrey Wright a pod taktovku si celý film o strážci Gothamu vezme Matt Reeves. Filmy Úsvit planety opic a Válka o planetu opic slavily úspěch, a tak i Batman by nemusel být úplný propadák. I když laťka je teď nastavena opravdu vysoko…

Na výsledek si budeme muset ještě nějaký ten pátek počkat, premiéra je stále stanovena až na červen 2021, filmů s komiksovou předlohou ale do kin míří stále hodně, takže nám ta doba určitě rychle uteče.


Co si o výběru myslíte vy? Těšíte se na nového Batmana? Která Catwoman vám přirostla k srdci nejvíc?

Janca.W
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!