19. 8. 2019

Birds of Prey: Na pomoc přišel režisér Johna Wicka

Komiksáru od DC čekají dotáčky, ale tak ledajaké.

hlavní obrázek

Premiéra dalšího filmu od studia DC se blíží. Řeč je pochopitelně o snímku Birds of Prey, který má premiéru v únoru příštího roku. Na netu už můžete najít několik posterů, obrázků a samozřejmě také první teaser trailer. Přípravy jsou v plném proudu a nyní jsme se dozvěděli, že na pomoc přispěchal Chad Stahelski, aby trochu pozvedl akční scény.

Přesně tak, přetáčky se netýkají nějakých nudných a nezajímavých částí. Zde mají své opodstatnění. Samotý film totiž nabídne spoustu akčních sekvencí a tvůrci chtějí, aby to stálo za to. Proto přišel Chad. Chad Stahelski rozjel svou kariéru jako kaskadér ve filmu Matrix. Byl tak dobrý, že kromě nasazování svého života při akčních scénách, rozjel kariéru režiséra. A díky němu máme trilogii Johna Wicka.

A právě díky těmto zkušenostem byl dosavadní režisérkou Cathy Yanem pozván, aby pomohl s akcí. Zkušenosti Chad má, jak jsme už sami viděli, takže to filmu může jen pomoct. Vypadá to zatím velmi zajímavě.

Na snímek se můžete těšit už v únoru. Do hlavní role Harley Quinn, kterou jsme poznali v Sebevraždeném oddílu, se vrací Margot Robbie. Kromě ní dále uvidíme Huntress v podání herečky Mary Elizabeth Winstead, pak také Black Canary s tváří herečky Jurnee Smollett-Bell. Ella Jay Basco si zahraje Cassandru Cain a také je potvrzen Ewan McGregor jako záporák Black Mask. Režisérka Cathy Yan se bude řídit scénářem od Christiny Hodson (loňský Bumblebee).

Těšíte se?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Celkem 2 příspěvky v diskuzi
Dosty47
před 244 týdny
Je to režisérka Cathy Yan. Je to holka ;)
Atticus
před 244 týdny
Díky, bylo už hodně hodin ;)