16. 8. 2019

Cate Blanchett je připravena, kdyby ji marvel znovu povolal

Je možné, že se v dalším Thorovi vrátí pekelná Hela?

hlavní obrázek

Pochopitelně je řeč o postavě Hely, kterou Cate Blanchett ztvárnila ve třetím díle Thora s podtitulem Ragnarok. S jejím pojetím a hraním byli diváci velmi spokojeni. Proto možná by ji uvítali znovu.

Další Thor se blíží. Přibližně před měsícem jsme se dozvěděli, že se plánuje další díl. V originále bude mít název Thor: Love and Thunder a jak dobře víme, vrací se také Natalie Portman jako Jane Foster. Ta své účinkování potvrdila na Comi-Conu, kde pozvedla do výše ruku s kladivem, čímž naznačila, že by se mohla vydat směrem božské hrdinky.

Co ale Cate Blanchett? Ta aktuálně prezentuje svou novou komedii s prvky dramatu zvanou Where'd You Go, Bernadette. Film se do českých kin ale zatím nepodívá. V Americe má premiéru tento týden a mimo jiné se novináři herečky zeptali právě na její postavu Hely.

Tam jim s jiskrou v očích odpověděla, že je to spíše otázka pro samotný Marvel, ale že ona je připravena. Pokud by tedy chytré hlavy v Marvelu dokázaly nějakým způsobem její postavu vrátit do příběhu, herečka by se tomu nebránila. Otázkou je, zda bychom my diváci o to stáli.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!