15. 8. 2019

Snake Eyes má novou tvář pro svůj snímek

Casting je za námi. Kdo si slavného tichého hrdinu zahraje? Také víme, kdo film natočí.

hlavní obrázek

Hvězda filmu Šíleně bohatí Asiati nebo Nebezpečná laskavost Henry Golding byl vybrán pro roli akčního hrdiny Snake Eyes, kterého můžete znát z filmu G.I. Joe. Původně ho ve filmech hrál Ray Park, ale pro tvůrce je už prý „starý“ (44 let) a chtějí do postavy akčního bojovníka někoho svěžího, který to pořádně rozjede. A jelikož zde bude Snake Eyes i bez masky, prý je volba Henryho Goldinga optimální. To ale nechám už na vás.

Každopádně teď není řeč o dalším filmu, který by navazoval na ty předcházející, ale mluvíme o spin-offu tohoto hrdiny. Co se proslýchá, tak bychom neměli vidět jeho origin, ale příběhově se dostaneme do období, kdy byl jeho otec zavražděn a Snake Eyes se připojí ke klanu nindžů a půjde si pro pomstu. Jo, šablonovitý příběh, ale zde se bude hrát hlavně na akci.

Scénář píše Evan Spiliotopoulos, který se podílel na Krásce a zvířeti, Herculesovi či například na Sněhurce a lovci. Díky jeho podkladům spin-off natočí Robert Schwentke.

Co se týče hlavní série G.I. Joe, tak nedávno bylo potvrzeno, že nás čeká další film. Nejedná se však o pokračování nebo reboot. Prostě jen další film s drsnými mariňáky z tohoto vesmíru podle známých hraček.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!